Konya´nın Sultanları Teşekkür Ziyaretinde

21.01.2019 370

Konya´da bu yıl düzenlenen voleybol maçlarına damga vurarak Konya´yı hem kulüpler hem de okullar düzeyinde Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanarak büyük bir başarıya imza atan kızlarımız Hüyük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Şahin´i makamında ziyaret etti. Okul Müdürümüz Kadir Besler maçların ilk başladığı günden beri maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen, her fırsatta takımımıza olan güvenini dile getirerek bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Sayın Başkanımıza sporcularımız ve antrenörlerimiz adına teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanımız Mehmet Şahin ise sporcularımızın Türkiye Şampiyonasında da ellerinden gelenin en iyisini yaparak ilçemizi ve ilimizi layıkıyla temsil edeceklerinden şüphesi olmadığını, bu süreçte de her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Sporcularımız hediyelerini aldıktan sonra Belediye Başkanımıza başarı sözü vererek makamından ayrıldılar.

21-01-2019