Okulumuz Bu Yıl Da Konya Şampiyonu Oldu

16.01.2019 562

Okulumuz voleybol takımları (şampiyonlar) 2018-2019 yılı hedeflerine ulaştı. TVF Kulüpler Alt Yapı Ligi Midi Kızlar Voleybol İl Birinciliğinde set vermeden şampiyonluğunu ilan ederek Konya´yı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Okulumuz 7. sınıf kız öğrencilerinden oluşan takımımız okul sporları yıldız kızlarda da il ikincisi olarak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Konya ilini temsil etme hakkı kazandı.

Bu başarımızda bizlere destek olan Beyşehir Kaymakamı Hüyük Kaymakam Vekili Sayın Yusuf ÖZDEMİR’e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ŞAHİN’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman ÜNAL’a, öğretmenlerimize, velilerimize, sporcularımıza çok teşekkürler ederiz. Seydişehir bölge müsabakalarında, Konya yarı finali ve il final grubunda dostça mücadele ettiğimiz tüm takımlara ve antrenörlere de teşekkürlerimizi sunarız.

16-01-2019